Article delegate-en/3211 of [1-5169] on the server localhost:119
  upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
search
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
[Reference:<_A3210@delegate-en.ML_>]
Newsgroups: mail-lists.delegate-en

[DeleGate-En] Re: problem with CGI (not CFI) on Windows?
03 May 2006 12:41:04 GMT Martin Vetter <pnieabdyi-h3lluodd4rxr.ml@ml.delegate.org>


Hi Yutaka,

thanks for the patch,
but I'm afraid it's even worse now :o)
applied to delegate9_2_0-pre11.tar.gz, the following

   cat test.bat

   @ echo "Content-Type: text/plain"
   @ echo ""
   @ echo "Hello World!"

   dg9_2_0-pre11-wincgi.exe DGROOT=tmp -P8000 SERVER=http MOUNT="/ 
Test/* cgi:test.bat" -f -v

results in the init sequence being printed, and then:

   05/03 13:26:10.96 [300] 0+0: --INITIALIZATION DONE: 9.2.0-pre11 on  
WindowsNT--
   (WIN) 26:10.968 [300] setNonblockingSocket(15,1)=0
   (WIN) 26:10.984 [300] ERROR wait3() no child
   (WIN) 26:10.984 [300] select() = -1 [errno=(2 / 10038)]
   (WIN) 26:10.984 [300] #### ERROR: select() applied to non-SOCKET  
handle
   05/03 13:26:11.17 [300] 0+0: RESTART ON RESUME ? -P0 SIGTERM=0
   (WIN) 26:12.171 [300] alarm(0) not supported
   05/03 13:26:12.17 [300] 0+0: DGAuth: ERROR getCkey(), ekeyFd=-1
   05/03 13:26:12.17 [300] 0+0: DeleGate SERVER RESTART: caught SIGHUP
   05/03 13:26:12.17 [300] 0+0: NUM_HUPS=1 FD=[17]
   05/03 13:26:12.17 [300] 0+0: REOPEN PORT: -P8000
   05/03 13:26:12.17 [300] 0+0: ## StickyActive=0
   05/03 13:26:12.17 [300] 0+0: StickyKill(15): 0/0 killed
   05/03 13:26:12.18 [300] 0+0: DeleGate SERVER RESTART in progress...
   05/03 13:26:12.18 [300] 0+0: PWD: ...
   05/03 13:26:12.18 [300] 0+0: EXEC: ...\windows\dg9_2_0-pre11- 
wincgi.exe
   (WIN) 26:12.187 [300] ERROR wait3() no child
   05/03 13:26:12.18 [300] 0+0: RESTART -P8000 ...
   (WIN) 26:12.203 [300] spawn() = 632 [1716], children 
(alive=1,total=1) 0.016s
   05/03 13:26:12.20 [300] 0+0: CRON(1) START [-Fkill-hup] cid=1 pid=632
   05/03 13:26:12.20 [300] 0+0: RESTART WAITING to be STOPPED ...
   "...\tmp/act/pid/8000": no active server on the port.
   05/03 13:26:27.20 [300] 0+0: RESTART ERROR: not have been STOPPED

and delegate quits ...

> I don't remember whether or not
> DeleGate has been able to do usual CGI on Windows.

but it would be really nice if it did :o)
especially since it does the other stuff so well ...

> I confirmed it with the following test.bat file.

I couldn't get it to work.
Perhaps my binary isn't working correctly.

>> What would be a minimum working "inline CGI" setup with delegate 9.2?
> What does "inline" mean ?

with "inline" I just meant "CGI served via MOUNT from delegate",
as opposed to "CGI served by an external web server" :o)
best regards,

Martin


_____________________________
Martin Vetter (ilink)
mailto:pnieabdyi-h3lluodd4rxr.ml@ml.delegate.org



  admin search upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
@_@V