Article delegate-en/298 of [1-5169] on the server localhost:119
  upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
search
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
[Reference:<_A268@delegate-en.ML_>]
Newsgroups: mail-lists.delegate-en

[DeleGate-En] Configuration of ICQ UDP-relay ?
17 Feb 1999 16:02:31 GMT Lars Holmstrm <p3eaabdyi-p5lznxj7kjxr.ml@ml.delegate.org>
Sky ITL Systems


Ok about timing. I still have the problem and can not see any solution. 
Is anyone actually running ICQ via Delegate ?


> -- REPLYING TO THE FOLLOWING MESSAGE --
> From: Marco Morcos <puaaabdyi-p5lznxj7kjxr.ml@ml.delegate.org>
> Date: 09 Feb 1999 10:45:53 GMT
> Message-ID: <_A268@delegate-en.ML_>
> --
> > It seems the delegated process running on port 4000 dies after a while.
> 
> I am guessing that it has something to do with TIMEOUT parameters.
> But I have not tried to fix it. It should work if you restart the delegated
> on that same port 4000  with the same command you used the first time.
> 
> Did you place the delegated commands in the Linux startup file so you
> don't have to type them every time you log on? It also makes the
> delegate processes start as soon as the server is turned on even if no body
> logs on to your linux system.
> 
> It would also be a good idea to remove icq.mirabilis.com from your clients
> icq servers setting. Because they do not have a direct connection to the
> internet and the trial to connect to it will only consume time.
> 
> Cheers,
> Marco Morcos
> 
> > -- REPLYING TO THE FOLLOWING MESSAGE --
> > From: Lars Holmstrm <paqaqbdyi-p5lznxj7kjxr.ml@ml.delegate.org>
> > Date: 08 Feb 1999 22:25:17 GMT
> > Message-ID: <_A267@delegate-en.ML_>
> > --
> > Thanks. Now I was able to connect (after I installed ICQ).
> > Everything worked as expected, but after I disconnected I am unable to
> > connect again.
> >
> > ICQ reports "Can't establish connection ..."
> >
> > The follwoing is an extract from the logfile
> > 02/08 17:12:04.59 [1029] 0+0: --INITIALIZATION START: 5.8.7 on
> > Linux/2.0.32--
> > 02/08 17:12:04.97 [1033] 0+0: -- Fork(daemon): 1 -> 1033
> > 02/08 17:12:04.97 [1033] 0+0: server_open(delegate,:4000,listen=-1)
> > 02/08 17:12:04.97 [1033] 0+0: server_open(delegate,:4000) BOUND
> > 02/08 17:12:04.98 [1033] 0+0: <DeleGate/5.8.7 by ysato@etl.go.jp> [1033]
> > -P4000 READY
> > 02/08 17:12:04.99 [1033] 0+0: PORT= 4000/7
> > 02/08 17:12:05.02 [1033] 0+0: OWNER=nobody =>
> > OWNER=nobody/nobody(nobody/nobody)
> > 02/08 17:12:05.12 [1033] 0+0: REMITTABLE = udprelay
> > 02/08 17:12:05.14 [1033] 0+0: RELIABLE[3]: + (ClientSockHost) = - / 0
> > 02/08 17:12:05.14 [1033] 0+0: RELIABLE[4]: + (OutgoingIF) = .o / 0
> > 02/08 17:12:05.15 [1033] 0+0: CMAP/SRC[3]: + (ClientSockHost) = - / 0
> > 02/08 17:12:05.15 [1033] 0+0: CMAP/SRC[4]: + (OutgoingIF) = .o / 0
> > 02/08 17:12:05.15 [1033] 0+0: ADMIN=larsh@flysta..
> > protocol=udprelay(specialist)
> > 02/08 17:12:05.18 [1033] 0+0: WORKDIR=/var/spool/delegate/work/4000
> > 02/08 17:12:05.20 [1033] 0+0: arg[2]
> > SERVER=udprelay://icq.mirabilis.com:4000
> > 02/08 17:12:05.22 [1033] 0+0: DELEGATE_Modified[0]: 36bc9996
> > 02/08 17:12:05.22 [1033] 0+0: --INITIALIZATION DONE--
> > 02/08 17:26:14.61 [1033] 0+0: server_open(UDPRELAY,*:0,listen=-1)
> > 02/08 17:26:14.64 [1033] 0+0: server_open(UDPRELAY,*:0) BOUND
> > 02/08 17:26:14.64 [1033] 0+0: UDPRELAY start#1   [0](14) 172.24.1.5:2919
> > > 205.188.254.11:4000
> >
> > and after this nothing happend.
> > I terminated all delegated and restarted them with no success.
> > The same behaviour was experienced from one of my users.
> >
> > Do you have any idea what is wrong ?
> >
> > Regards,
> > Lars

  admin search upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
@_@V