Article delegate-en/2677 of [1-5169] on the server localhost:119
  upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
search
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
[Reference:<_A2675@delegate-en.ML_>]
Newsgroups: mail-lists.delegate-en

[DeleGate-En] Re: Imap login problem
24 Jun 2004 23:09:06 GMT feedback@delegate.org (Yutaka Sato)
The DeleGate Project


In message <_A2675@delegate-en.ML_> on 06/25/04(06:11:38)
you pm4fabdyi-dyd2yvhga6xr.ml@ml.delegate.org wrote:
 |hello yutatka:
 |private  not to publish plz
 |i created an account for you to test

Do not send such a private information to "feedback@delegate.org", any
messages sent to the address is published automatically.

 |log for this account
 |first try: login yutaka@prestanet..
 |snd try: yutaka@prestanet.com@prestanet..

From this log, I suppose you are running the POP-server on the
non-localhost interface in the same host, while running POP-DeleGate
on "localhost" interface, with "-Plocalhost:143" or so.

Otherwise if you run your POP-DeleGate with "-P143" as in your former
message, both the POP server and DeleGate are running on the same port,
thus a connection to "host:143" can be accepted by  both of the
POP-server or POP-DeleGate.  A loop will occur in the latter case as
you see in your former message.

Anyway, this time you succeeded to connect to the POP-server with
both of accounts.

 |[3076] 33+0: C: 00000001 LOGIN yutaka@xxx.. ****
 |[3076] 33+0: IMAP LOGIN  "yutaka" @ xxx.dom:143
 |[3076] 33+0: ConnectToServer connected [23] {212.xx.xx.xx:143 <- 212.xx.xx.xx:1500} [0.000s]
 |[3076] 33+0: >>>> * OK IMAP Module of ArGoSoft Mail Server Pro for WinNT/2000/XP, Version 1.8 (1.8.5.9)^M
 |[3076] 33+0: >>>> 00000001 LOGIN "yutaka" ****
 |[3076] 33+0: S: 00000001 NO LOGIN failed^M
...
 |[2264] 34+0: C: 00000001 LOGIN yutaka@xxx.dom@xxx.. ****
 |[2264] 34+0: IMAP LOGIN  "yutaka@xxx.." @ xxx.dom:143
 |[2264] 34+0: ConnectToServer connected [21] {212.xx.xx.xx:143 <- 212.xx.xx.xx:1506} [0.000s]
 |[2264] 34+0: >>>> * OK IMAP Module of ArGoSoft Mail Server Pro for WinNT/2000/XP, Version 1.8 (1.8.5.9)^M
 |[2264] 34+0: >>>> 00000001 LOGIN "yutaka@xxx.." ****
 |[2264] 34+0: S: 00000001 OK LOGIN successful^M

The reason why the first account failed is just because the
POP-server does not accept the account without "@xxx.dom".

Cheers,
Yutaka
--
  D G   Yutaka Sato <y.sato@delegate.org> http://delegate.org/y.sato/
 ( - )  National Institute of Advanced Industrial Science and Technology
_<   >_ 1-1-4 Umezono, Tsukuba, Ibaraki, 305-8568 Japan
Do the more with the less -- B. Fuller

  admin search upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
@_@V